Een gedachte over “Club

 1. Wedstrijdverslag Bavog – Toesjee

  Een verplaatsing naar Lembeke of all places. Met enige moeite kregen we 6 spelers bij mekaar voor deze wedstrijd en behalve Jonas bevond iedereen zich precies nog in een winterslaapmodus.
  Ook de scheidsrechter had blijkbaar opgemerkt dat we niet in topvorm verkeerden en draaide de vinger nog eens in de wonde door er ons net voor aanvang van de wedstrijd fijntjes op te wijzen dat indien iemand van ons zich zou kwetsen de wedstrijd onmiddellijk zou afgelopen zijn. We waren gewaarschuwd en een verwittigd man is er 2 waard. Stonden we daar ineens met z’n twaalven op het plein … .

  We weerden ons als een duivel in een wijwatervat en met hoge ups en even lage downs spartelden we ons door de eerste set maar het mocht niet baten. En om het met de gevleugelde woorden van Eric van Looy te zeggen : “Het is gebeurd …” Het eerste setverlies van het seizoen is een feit. Na een reeks van 33 ongeslagen competitiesets moesten we in Bavog onze meerder erkennen.

  Maar ineens was iedereen wel klaarwakker. Geen spoortje meer van winterslaapverschijnselen. De tweede set werd er eentje met eenrichtingsverkeer en op ramkoers verpletterden we de tegenstander met duidelijke cijfers. We konden het nog. Oef.

  In de derde set werd het evenwicht weer wat hersteld, mede door enkele stevige opslagreeksen van één van de tegenspelers. Mits enkele gepaste tempoverhoging en de volledige focus op het juiste moment haalden we ook deze set binnen.

  Na winst in de 4de set met ook hier weer een duidelijk verschil konden we alsnog de 3 punten meenemen uit Lembeke. Het was een leuke wedstrijd, een valse start, een sympathieke tegenstander en een zoet smakende overwinning.

  En nu kunnen we met z’n allen weer voor een weekje in slaapstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s