PIRANHA’S – GEMENGD A (3-2)

Watervliet. Een toepasselijke naam voor de plaats waar wij tegen de Piranha’s moesten spelen. De wedstrijd vliedde immers net als water.

In set 1 komt Toesjee op achterstand. Maar we houden het hoofd koel, knabbelen aan de voorsprong en weten uiteindelijk de set naar ons toe te trekken. 0-1.

Ander verhaal in set 2. Grotere foutenlast, minder concentratie en dus 1-1 in sets.

Hetzelfde vaatje in set 3. Goed afgewisseld met wat minder goed. 2-1 achter.

De knop omdraaien heet dat dan in set 4. Toesjee schiet wakker, maakt mooie punten en verdedigd goed. Boem en wat punten later 2-2.

Tiebreak dus. Toesjee start goed…maar maakt het niet af. De tegenstander blijkt iets gretiger en maakt het af met een moeilijke opslag. 3-2 verlies.

We onthouden vooral de goeie sets en het “gewonnen” punt op wat toch wel een moeilijke verplaatsing blijft. Kop omhoog en op naar komende zaterdag voor de volgende!